Wedstrijdzwemmen

ESZET neemt deel aan de KNZB-competitie en zal jaarlijks een aantal wedstrijden hebben waar de krachten met andere verenigingen worden gemeten. Ook bij de Speedo-competities is Eszet natuurlijk van de partij en komen de echte Kampioenen boven drijven. We bieden trainingsmogelijkheden, op woensdag, donderdag en zaterdag in de Roerdomp. Verder in de zomermaanden één trainingsavond in het buitenbad in Swalmen. We hebben enkele heel fanatieke zwemmers waarvoor prestaties alleen tellen, maar we hebben ook zwemmers en zwemsters waarvoor gezelligheid en SAMEN zijn belangrijk is. Vandaar dat we voor deze groep en hun broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen een Kampeer-instuif organiseren waarin 3 dagen lang het samenzijn belangrijker is dan het zwemmen.

Wat bieden we?

Sta je aan het begin van je carrière en zoek je je eerste baantje? Wordt wedstrijdzwemmer bij ESZET:
tot wel drie keer per week trainen en ontspannen met je vrienden of vriendinnen, intensief met je team zwemmen en elkaar supporteren om kampioenschappen te behalen. Je eerste topprestaties neerzetten, terwijl plezier de boventoon voert. Wat wil je nog meer? Aan het eind van het seizoen gaan we samen op kampeerinstuif om de zomer in te luiden. Je eerste baan is sneller een feit dan je gedacht had!

Word Lid!

De wedstrijd-, waterpolo- en recreatieve groep zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Word nu lid van onze vereniging door je via deze knop aan te melden.

Aanmelden

Laatste nieuws