Limburgse Kampioenschappen 2e weekend ook succesvol

Het afgelopen weekend mochten de zwemmers van ReSet weer deelnemen aan de Limburgse Winter Kampioenschappen.

Op zaterdag mochten Miloe en Gina deelnemen aan de 50m vrije slag. Beide dames wisten hun PR aan te scherpen. Gina klom hiermee zelfs 3 plaatsen op de ranglijst. Nick zwom deze zaterdag twee keer. Op de 400m vrije slag wist hij zijn beste tijd met 12 seconden te verbeteren. Ook op de 50m rugcrawl verbeterde Nick zijn tijd. Hierdoor wist hij een plek op de ranglijst te stijgen en het brons in de wacht te slepen.

Op zondag kwamen Gina en Nick nogmaals aan de start in Maastricht. Gina wist op de 50m schoolslag wederom haar tijd te verbeteren. Ze klom hiermee van plek 9 naar plek 8. Nick verbeterde op de 50m vlinderslag wederom een PR. Hij klom hiermee op de ranglijst van een 8e naar een 5e plek. Op zijn favoriete afstand, de 100m vrije slag, boekte Nick geweldig resultaat. Hij wist maar liefst 2 seconden van zijn PR af te zwemmen. Hierdoor zit hij nog maar 0.09 seconden verwijderd van de grens van 1 minuut! Helaas wist ook de concurrentie de tijden aan te scherpen, waardoor deze fantastische tijd geen titel opleverde, maar wel een bronzen medaille. Daarnaast wist Nick zich met deze tijd te plaatsen voor het NJJK in december! En omdat hij vorige week ook nog de limiet gezwommen had op de 50m vrije slag, mag hij tijdens het NJJK dus deelnemen aan 2 afstanden!

Een prachtig resultaat na 4 dagen zwemmen! 4 medailles, op alle gezwommen afstanden een PR én 2 limieten voor het NJJK!