Zwemster Eszet neemt deel aan EK

Van zaterdag 31 augustus  t/m zondag 7 september vinden in Eindhoven de Europese Kampioenschappen Masters plaats. Binnen de diverse disciplines van zwemmen strijden zwemmers vanaf 25 jaar om de Europese titels. Het kampioenschap wedstrijdzwemmen vindt plaats van zondag 1 septembet t/m zaterdag 6 september. Het is een zwemster van Eszet gelukt om zich te plaatsen voor dit kampioenschap.

In het afgelopen jaar moest voldaan worden aan limieten om aan het kampioenschap deel te mogen nemen. Het is Leonie Lennards gelukt om zich op maar liefst 4 afstanden te plaatsen voor de strijd om de Europese titels. Daarom zal zij van maandag 2 september t/m donderdag 5 september deelnemen aan diverse wedstrijden in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Leonie zal aan de start verschijnen van de 200m wisselslag, 50 en 100m schoolslag en de 100m vrije slag. Haar doel is om zo goed mogelijk te finishen en haar eigen prestaties te verbeteren. Een lange voorbereiding is hier aan vooraf gegaan. In mei nam ze al deel aan het NK om zichzelf te testen. Nu gaat ze erachter komen tot welk resultaat haar lange voorbereiding leidt.

Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom. Leonie start op de volgende momenten: maandag 9.45u, disndag 14.39u, woensdag 13.09u en donderdag om 17.29. De tijden zijn bij benadering. U kunt de races ook live op internet volgen via www.zwemsport.tv Vanaf deze plaats wensen wij Leonie alvast heel veel succes!

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht