Trekkingsuitslag loterij 2013 Eszet

Op dinsdag 20 augustus jl. is de trekking verricht van de jaarlijkse loterij van Eszet Swalmen..

En zoals te doen gebruikelijk wordt deze trekkingsuitslag op een paar manieren onder de aandacht gebracht van uiteraard de kopers van de loten, als ook aan de overige geïnteresseerden. Al sinds jaar en dag valt ’t Zjwaemke hiervoor te raadplegen.

Daarnaast is het ook al een heel aantal jaren gebruikelijk om de uitslag van de trekking op onze website www.eszet-swalmen.nl te publiceren, met name voor de “neet-Zjwaamse luuj”.

De uitslag nu dan maar:

Eerste prijs:    €  200,–  is voor de eigenaar van lotnummer  0 6 1 9

Tweede prijs: €  100,–  is voor de eigenaar van lotnummer  0 8 6 9

Derde prijs:     €    50,–  is voor de eigenaar van lotnummer  1 4 6 3

Allereerst willen wij onze hartelijke dank uitspreken aan ALLE kopers van onze loten. ZIJ verlenen door de aankoop van onze loten een onontbeerlijke steun aan onze vereniging, en dat mag nu ook wel eens worden gezegd! Zonder deze financiële “injectie” zou Eszet het beduidend moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen!

Vanaf deze plek willen wij de prijswinnaars van harte gelukwensen met het gewonnen bedrag. Het is leuk bedoeld en OOK mooi meegenomen !

En, last but NOT least, de verkopers van de loten … Zonder hen zou de hele loterij niet eens van de grond komen. Traditioneel weert de wedstrijdploeg van Eszet zich massaal aan het lotenfront! Ook dit keer leverden zij weer een groot aandeel in de lotenverkoop. Het moge duidelijk zijn dat wij hiermee NIEMAND tekort willen doen!

Ook alle lotenverkopers hartelijk dank voor jullie inspanningen!

Wij hopen op jullie allen volgend jaar wederom een beroep te mogen doen, zowel op de sponsoren, de lotenkopers, als ook de verkopers!

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht