Team Eszet naar limietwedstrijd in Eindhoven

Op zondag 3 maart nam een kleine delegatie van Eszet deel aan de limietwedstrijd in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. In het zwembad waar de grote toppers van de wereld hun zwemwedstrijden zwemmen, lagen nu zwemsters en zwemmers van Eszet in het water om eruit te komen met zo goed mogelijke resultaten. En zoals het de laatste tijd goed gaat met de zwemmers en zwemsters van Eszet, werd er ook nu weer goed gezwommen.

Allereerst viel al op dat enkele teamleden hun persoonlijke records wisten te verbreken terwijl er in een 50m bad gezwommen werd. Het is algemeen bekend dat de tijden in een 50m iets langzamer zijn dan persoonlijke records die in een 25m bad gezwommen worden. Het is dus een super prestatie dat je in een 50m bad je persoonlijke record dat gezwommen is in een 25m bad toch kunt verbreken. En dit lukte enkele leden van Eszet!

Kyle Sanders wist maar liefst 9 seconden van zijn persoonlijke record af te zwemmen op de 100m vrije slag! En op de 100 schoolslag haalde hij nog eens 6 seconden van zijn persoonlijke record af! Joyce Hawinkels wist 2 seconden te verbeteren op de 100m vrije slag. Gwenn Wouters  verbeterde haar persoonlijke record op de 200m vrije slag ook met 2 seconden. Jim Ketelings scherpte zijn persoonlijke record op de 100m vlinderslag aan. Ook Aniek Ketelings, Jarno Tobben, Ian Sanders en Leonie Lennards wisten mooie tijden neer te zetten tijdens deze wedstrijd in een bad met lange banen.

Voor de volledige uitslag klik hier.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht