OLS vrijwilligers gevraagd

Beste eszetters en ouders

Zoals al eerder aangekondigd gaan we met onze zwemvereniging mee helpen bij het OLS dat gehouden wordt in Maasniel op 5 juli a.s.  Met het geld dat we verdienen kunnen we onze clubkas spekken. Dus we hopen dat zich zoveel mogelijk leden en/of ouders en familieleden van leden zich opgeven. Schrijf je zo snel mogelijk in.

Je kunt je opgeven via de toegezonden link of voor mensen die geen internet hebben via een kaderlid van jullie groep.

Op het inschrijfformulier moet je ook de vereniging(en) invullen waar de vrijwilligers vergoeding naar toe moet gaan. Vul hier natuurlijk Zwemvereniging Eszet in.

Als je 5 juli niet kunt is dit geen probleem want je kunt je ook opgeven voor activiteiten in het voortraject maar ook dit staat allemaal aangegeven op het inschrijfformulier.

De link naar de online inschrijfpagina is;

http://www.ols2015.nl/vrijwilligers/vrijwilliger-worden/

Ons lijkt het het leukst om samen in de catering (food) te werken op 5 juli. Vul dan op het inschrijfformulier bij samenwerken het woord ‘Eszet vrijwilliger’ in. De organisatie probeert dan bij het maken van de planning hier rekening mee te houden.

Mochten jullie liever de voorkeur geven aan andere werkzaamheden kan dit natuurlijk ook. Mocht je dit met een groepje willen doen. Spreek dan met elkaar een ander woord af om bij samenwerken in te vullen.

Mochten er vragen zijn bel of mail dan naar;

Ron van Nistelrooy

rhwvannistelrooy@kpnmail.nl

tel; 0475-741617

Wendy van Loon

wendyvanloon@kpnplanet.nl

tel; 0475-325436

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht