Eszet wederom succesvol tijdens Limburgse Kampioenschappen

Tijdens het 2e weekend van de Limburgse Zomer Kampioenschappen in Kerkrade mochten 3 zwemmers van Eszet nog 9 starts voor hun rekening nemen. Net zoals vorig weekend lieten onze zwemmers super resultaten zien.

Ian Sanders zwom de 200m vlinderslag, 50m schoolslag en 100m vlinderslag. Op alle drie de afstanden wist hij zijn persoonlijke records dik aan te scherpen. Daarnaast wist hij op de 200m vlinderslag een 2e plek te veroveren.

Daphne Broen verscheen aan de start van de 200m vlinderslag, 100m vrije slag, 100m vlinderslag, 200m vrije slag en 50m vlinderslag. Daphne wist op al deze afstanden haar persoonlijke records aan te scherpen. Daphne wist op de 100m vlinderslag zulke goede zaken te doen dat ze van een 4e plek naar een 3e plek wist te zwemmen en beslag legde op de bronzen medaille.

Tim van Loon verscheen dit weekend nog aan de start van de 100m vrije slag. Ook hij zwom een hele goede race. Hij wist zijn beste tijd met maar liefst 5 seconden aan te scherpen! Dit leverde Tim een mooie 9e plek op Limburgs niveau op.

Met een tevreden gevoel kijken wij terug op 2 weekenden met mooie resultaten en zelfs enkele medailles. Het komende weekend zijn de Limburgse Kampioenschappen voor onze jongste zwemmers. Natuurlijk hopen we dan te kunnen schrijven over nog meer mooie resultaten.