Roerdomp vanaf 1 maart weer open

De Roerdomp gaat vanaf morgen, donderdag 1 maart, weer open voor verenigingen, met uitzondering dat er een restrictie is met betrekking tot de leeftijd van de zwemmers, de zogenaamde “risicogroepen”. Onderstaand de tekst van de Roerdomp:

“We hebben na goed overleg met deskundigen besloten om jonge kinderen, ouderen en kwetsbare groepen komende week nog niet te laten starten.

Dit houdt dus in dat deze restrictie ook geldt voor de kinderen/ouderen bij zwemverenigingen. Dus alleen leden tussen de 10 en 65 jaar voor de 1e week.”

Voor ons houdt dit in dat wij morgen het normale trainingsschema weer oppakken (zie bijlage) en we om 19:45u weer starten in De Roerdomp.
De verwachting is dat als alles goed blijft gaan vanaf zaterdag 10 maart iedereen weer mag komen zwemmen (alle leeftijdsgroepen). Mocht hier echter verandering in komen dan laat ik dit zo snel mogelijk weten.
Ouders met kinderen jonger dan 10 jaar verzoek ik om even te wachten met trainen tot zaterdag 10 maart. Vanaf 10 maart kan iedereen weer komen training. (Mocht dit wijzigen dan houd ik jullie op de hoogte).

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht