Promotie definitief!

Met trots kunnen wij u mededelen dat de wedstrijdploeg van Eszet gepromoveerd is naar de D2 klasse van de KNZB zwemcompetitie!

Ons geduld werd flink op de proef gesteld. Het duurde erg lang voordat de laatste ploegen hun uitslag van de wedstrijd op internet geplaatst hadden. Maar in de nacht van maandag op dinsdag was de beslissende uitslag eindelijk binnen. Eszet had het tijdens het hele seizoen al goed gedaan en had een 2e plaats in handen. De afgelopen 2 jaren zaten we steeds al heel dicht bij promotie, maar steeds kwamen we op het einde nét te kort. Er wordt niet voor niks gezegd: 3 maal is scheepsrecht. Dit geldt ook voor de wedstrijdploeg die ook dit jaar ontzettend hard getraind en gewerkt hebben om promotie dit jaar wel voor elkaar te krijgen. 

Tijdens de laatste ronde bleek Eszet het beste te hebben gezwommen van alle 13 teams! Hiermee haalden ze nog wat in op de nummer 1. De 2e plek die het team had werd flink verstevigd. Deze 2e plek geeft recht op promotie naar de D2 klasse. Geen enkel teamlid kan zich herinneren dat Eszet hier ooit gezwommen heeft!

Alle zwemmers en trainers gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

Promotie 2014

3 reacties tot “Promotie definitief!”

 1. ron van nistelrooy schreef:

  eszetters proficiat met de promotie naar de D2 klasse super gedaan

 2. Ger Julicher schreef:

  Aan dea Reem Van harte Proficiat Volhouden nu. Zwemmers en kader: fantatstisch.

 3. Wiel Dingelstad schreef:

  Misschien wat laat maar ik heb dit geweldige nieuws eerst goed moeten verwerken voordat ik weer kon reageren.
  Dit is geweldig en de promotie geeft aan dat met stug volhouden, met het doel steeds voor ogen, en een geweldige teamspirit, nog veel te bereiken is, ook al lijkt het soms onmogelijk.
  Het hele team en de trainers en begeleiders, gefeliciteerd .
  Voor het vervolg op deze promotie, handhaving in de hogere klasse, wens ik iedereen heel veel succes. Ik blijf jullie volgen!
  Groeten, Wiel Dingelstad

Geef een reactie

Bericht