LET OP: Lotenverkoop Eszet in de week van 11-17 augustus

Beste leden en Eszet vrienden/vriendinnen,

In de periode van 11 tot en met 17 augustus gaan we weer loten verkopen voor onze jaarlijkse loterij.

Als lid, kaderlid en ouder van een lid, kun je deelnemen aan de “middag- en avondverkoop” zoals we deze ieder jaar organiseren: je gaat met je groep of individueel op pad om SAMEN zo veel mogelijk loten voor de vereniging te kopen.

Het bestuur wil iedereen oproepen loten op te halen. De wedstrijdgroep zal met al zijn zwemmers en zwemsters de deuren langsgaan. Laat iedereen dit voorbeeld volgen. Mocht dit niet lukken, roepen we jullie op om per lid minimaal een 10-tal loten op te halen en bijvoorbeeld aan familie te verkopen. Dit alles om nog meer contributie verhoging te voorkomen.

Eszet kan niet zonder zo’n actie, dus plan in en doe mee. Het is overigens best wel leuk om dit gezamelijk te doen. Ben je een jeugdlid (jonger als 16 jaar) dan ga je samen met een kaderlid of een van je ouders op pad.

De loten kunnen in de week van 12 augustus na 17.15 uur bij Freek Leppers worden opgehaald. Zijn adres is Prinses Margrietstraat 51 in Swalmen. Overgebleven loten en het opgehaalde geld moet ook bij Freek Leppers worden ingeleverd. Graag ook in dezelfde week van 12 augustus. Routes worden bij het ophalen doorgenomen.

Heb je nog vragen stel deze dan aan het bestuurslid verantwoordelijk voor je groep. Zie https://www.eszet-swalmen.nl/contact/ voor de contactgegevens.

 

Namens bestuur ESZET,

Manon Triepels

Bestuurslid Eszet Swalmen

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht