Jaarlijks uitstapje van de wedstrijdploeg

Ieder jaar gaat de wedstrijdploeg samen op stap om het seizoen te sluiten of te openen. Dit jaar werd ervoor gekozen om gezamenlijk het seizoen te openen. Zwemmers, zwemsters, trainers en officials leren elkaar zo buiten het zwembad beter kennen op een ontspannen manier. Ieder jaar blijft het een verrassing wat we gaan doen.

Dit jaar zou het uitstapje na de training plaatsvinden en moest de fiets meegenomen worden. Dus na de training in de Roerdomp werd vertrokken op weg naar Swalmen om hier te verzamelen. Veel zwemmers waren nieuwsgierig naar de activiteit van dit jaar. Diverse hints werden gegeven, maar of deze klopten was niet bekend.

Klaar om te vertrekken stapte iedereen op de fiets en vertrokken we met 26 deelnemers richting de Heide en het Beesels Brook. Vervolgens kwamen we in Beesel terecht en fietsten we richting het veer. Net voor het veer werd afgeslagen en kwamen we uiteindelijk uit bij de Lommerbergen in Reuver. Hier moesten we nog een flinke berg opfietsen, wat nog niet iedereen zo vroeg in het seizoen conditioneel al klaar kreeg, maar daarna mocht iedereen uitrusten met wat lekkers en iets te drinken.

Iedereen kreeg even de tijd om lekker rond te rennen, waarna er weer verzameld werd. Was het een tussenstop? Wat stond er nu op de planning? Alles bleef een raadsel totdat we bij de bowlingbaan aankwamen. De groep werd in 4 teams verdeeld die gingen proberen een zo hoog mogelijke, gezamenlijke bowlingscore bij elkaar te gooien.

Na een uurtje bowlen werd er nog even wat gedronken voordat er weer op de fiets gestapt werd. Deze keer mochten we in het park bergaf zodat we wat extra vaart mee konden nemen voor de terugreis. Samen reden we weer richting Swalmen. Eenmaal hier aangekomen werd de BBQ aangemaakt en het eten werd klaar gemaakt. Ondertussen werden de groepjes bezig gehouden met diverse rebussen, raadsels en quizvragen.

Door het trainen in de ochtend, de fietstochten en het bowlen had iedereen flinke honger gekregen en werd het eten in hoog tempo naar binnen gewerkt.

Na het eten volgde nog een prijsuitreiking en toen was het tijd om weer allemaal naar huis te gaan.

Het was een gezellige dag waarmee het seizoen geopend is. Als team zijn we er weer helemaal klaar voor om er dit seizoen tegenaan te gaan!

Klik op Meer voor de foto’s

meer

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht