Ian Sanders ontvangt aanmoedigingsprijs tijdens sportgala

Op donderdag 24 januari vond het sportgala van de gemeente Roermond plaats in de Oranjerie. Tijdens deze avond worden sporters die een kampioenstitel, een Limburgs kampioenschap of een bijzondere prestatie op Nederlands niveau hebben weten te bereiken, gehuldigd met een medaille.

Ian Sanders wist in het afgelopen jaar een Limburgse titel binnen te slepen op de 100m schoolslag. Bovendien wist hij op de Nederlandse kampioenschappen een 3e plek in de wacht te slepen. Door deze prestaties was Ian aanwezig bij dit gala om zijn medaille in ontvangst te mogen nemen.

Er kwam echter nog echter nog een bijzondere prijs bij. Ian mocht namelijk de aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen van Peter Brouwers. Ian zijn prestaties gaan met sprongen vooruit. Hij traint 4x per week bij Eszet en reist ook nog 1x per week af om in Eindhoven mee te trainen in het zwembad van Pieter van den Hoogenband. Deze inspanningen en de resultaten die het oplevert zijn niet onopvallend gebleven. Hierdoor mocht hij de aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen.

Als vereniging zijn we trots dat Ian deze prijs in ontvangst mocht nemen. We hopen dat hij deze aanmoediging als een stimulans ziet om nog lang door te gaan.

 

IMG_0973IMG_0964IMG_0965

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht