Eszet zwemmers op jacht naar limieten

Zondag 7 december gingen 3 zwemmers van Eszet in Kerkrade op jacht naar limieten voor de Limburgse- of Nederlandse kampioenschappen.

Gwenn Wouters verscheen aan de start van de 100m en 200m schoolslag. Op beide afstanden wist zij haar persoonlijke record te verbeteren. Op de 100m school deed ze dit met 1,5 seconde en op de 200m school gingen er maar liefst 8 seconden vanaf. Beide tijden zijn al onder de limiettijden voor de Limburgse Zomer Kampioenschappen!

Ian Sanders verscheen ook aan de start van zijn favoriete afstanden de 100m en 200m schoolslag. Beide keren lukte het hem helaas niet om zijn tijden aan te scherpen. Hierdoor lukte het nog niet om een limiet voor de Nederlandse Kampioenschappen korte baan te zwemmen.  Hiervoor zal Ian nog andere kansen moeten benutten. Beide tijden waren wel al ruim onder de limieten voor de Limburgse Zomer Kampioenschappen.

Daphne Broen kwam maar liefst 3 keer aan de start. Zij koos een zwaar programma met de 50m, 100m én 200m vlinderslag! De 50m en de 200m gingen Daphne erg goed af! Op beide afstanden wist zij haar PR te verbeteren. En dat terwijl haar PR op de 50m pas 1 week oud was! Op de 100m vlinderslag sloeg de vermoeidheid toe en zat een PR er niet in. Toch zijn alle 3 de tijden wel al genoeg voor een limiet op de Limburgse Zomer Kampioenschappen!

Ook na dit weekend kunnen we dus weer tevreden terugkijken op de prestaties van onze zwemmers.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht