Eszet clubkas spekken bij Jan Linders

Beste leden,

Tussen 15 september en 12 oktober krijgen wij de kans om onze clubkas te spekken. Dit geld kunnen wij heel hard gebruiken en daarom hebben we de hulp nodig van álle leden, familie, vrienden en kennissen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor iedere € 10,00 die aan boodschappen die bij Jan Linders wordt besteed en door de aanschaf van bepaalde actieproducten krijgt men een muntje. Wij moeten proberen om zo veel mogelijk van deze muntjes te verzamelen en in de koker achter de kassa van de Jan Linders in Swalmen te deponeren. Het totaal aantal verzamelde muntjes wordt omgezet in geld.

Daarnaast kan iedereen een stem op Eszet uitbrengen door te stemmen om op de website www.janlinders.nl/clubspaaractie Schakel daarom naast heel veel kopers ook zo veel mogelijk vrienden, familie en kennissen in om via internet een stem op Eszet uit te brengen. De club met de meeste stemmen per filiaal ontvangt hiervoor nog een bonus.

Als laatste worden wij ook op zaterdag 11 oktober verwacht bij de Jan Linders in Swalmen om een leuke activiteit te verzorgen. Hoe dit gaat verlopen krijgen jullie nog te horen via de coördinator van jullie doelgroep. Wij verwachten hierbij veel hulp van onze leden, omdat wij graag al onze doelgroepen willen promoten tijdens deze activiteit. Op deze manier kunnen we laten zien dat Eszet echt een club is voor jong en oud. Het is wel al bekend dat de vereniging die de beste activiteit neerzet ook hiervoor nog eens een extra bonus ontvangt.

Redenen genoeg dus om iedereen in te schakelen die je kent om ons te helpen aan zo veel mogelijk muntjes én stemmen te komen! We kunnen er een mooi bedrag voor onze club mee bij elkaar sparen!

Alvast bedankt namens de trainers van de wedstrijdgroep en het bestuur van Eszet

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht