Eszet Clubactie bij Jan Linders / 11 oktober

Het is u vast niet ontgaan dat u bij Jan Linders muntjes kunt sparen om clubs te helpen hun clubkas te spekken. Eszet is een van die clubs die u door het sparen van muntjes een extra steuntje in de rug kunt geven. Tot nu toe wordt dit goed gedaan en wordt onze koker iedere week goed gevuld.

Op het moment dat u dit artikel leest zijn we bezig aan de laatste week van deze actie en doen wij er nog alles aan om zo veel mogelijk muntjes bij elkaar te sparen. Daarom zullen wij zaterdag 11 oktober vanaf 10.00u present zijn bij Jan Linders. Hier zullen wij diverse activiteiten organiseren voor de kinderen en hopen wij op zo veel mogelijk extra muntjes.

Met dank aan Springze kunnen wij ervoor zorgen dat er voor alle kinderen iets te doen is en dat er ook aan iets te drinken en wat lekkers gedacht is. Hiervoor zijn wij Springze natuurlijk al heel dankbaar voor. Daarnaast is het mogelijk om je leuk te laten schminken. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om meer over Eszet te weten te komen

Hopelijk steunt u ons deze laatste week en vooral 11 oktober door nog zo veel mogelijk muntjes in onze koker te deponeren!

1 reactie tot “Eszet Clubactie bij Jan Linders / 11 oktober”

  1. Wij wensen jullie zaterdag 11 oktober veel succes met jullie Clubactie bij Jan Linders

Geef een reactie

Bericht