Einduitslag: 13e plek!

De einduitslag is bekend. De wedstrijdploeg is 13e geworden in het 2e district! Dit is ver boven onze verwachting die we na onze promotie vorig jaar hadden. Hier durfden wij vooraf niet eens van te dromen!

Na een fantastische start in de 1e ronde, zakten we in de 2e en 3e ronde wat terug. In de 4e ronde zwommen we echter weer een hele sterke wedstrijd waardoor we weer klommen op de ranglijst. In de laatste ronde dachten we veilig te zijn, maar zorgde de afwezigheid van enkele zwemmers toch nog voor wat spanning. Deze ronde heeft wat punten gekost, maar echte spanning bleek niet nodig. Met een fantastische 13e plek hebben wij dit seizoen afgesloten en zullen wij ook volgend jaar in het 2e district uitkomen!

We zijn ontzettend trots op dit resultaat. Dit resultaat hadden we niet kunnen behalen zonder de grote inzet en aanwezigheid van onze zwemmers. Zij hebben fantastische prestaties geleverd die voor deze mooie plek gezorgd hebben! Zonder hun aanwezigheid bij de wedstrijden hadden wij niet zo goed kunnen presteren!

Wij gaan nu beginnen aan de laatste loodjes van het seizoen. Nog een aantal wedstrijden ter voorbereiding op de Limburgse- en Nederlandse kampioenschappen zullen volgen. En ook de minioren zwemmen nog 1 wedstrijd in hun miniorencompetitie. Nog volop actie, maar ook genieten van de prestaties!

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht