Team Eszet blikt terug op geslaagde swimmeet

Team Eszet, bestaande uit 7 zwemmers en 2 coaches blikt terug op een geslaagde swimmeet. Het zwemevenement dat op 28-29 en 30 december georganiseerd werd in Maastricht.

Op 27 december vertrok het team naar Maastricht om hier 4 dagen te verblijven. Na een eerste gezellige avond ging de wekker om 6.15u zodat we op tijd konden ontbijten. Het inzwemmen stond namelijk om 7.45u al op de planning. Na het inzwemmen begon de eerste wedstrijddag. Zou ons team goed in vorm zijn om hier prestaties te leveren? Het antwoord was een volmondig ja!

Iedere wedstrijddag stonden er voor de zwemmers van Eszet 3 afstanden op het programma. Roy Beurskens begon deze dag meteen met 2 PR’s. Robin Marban en Aniek Ketelings wisten allebei 2 PR’s aan te scherpen.  Leonie Lennards en Michelle Smeets tekenende de eerste dag allebei voor 1 persoonlijk record. Na deze lange dag die tot ongeveer 15u duurde stond er weer een heleboel gezelligheid op het programma. Ook een zeer belangrijk onderdeel van dit toernooi.

Ook op de tweede en derde dag ging de wekker net zo vroeg als op dag 1. Dit kostte wel wat energie van de zwemmers, maar dit was niet terug te zien in de prestaties. Ook op dag 2 en dag 3 werden de persoonlijke records verbeterd. Jim Ketelings moest er even wat geduld voor hebben, maar op dag 3 wist ook hij een persoonlijk record te verbreken.

In totaal werden er door dit team 25 nieuwe persoonlijke records gezwommen! Een zeer goede prestatie voor dit kleine team dat voor het eerst meedeed aan dit evenement. Natuurlijk smaakt dit naar meer en gaan we volgend jaar weer terug. Wie weet met een nog groter team!

De volledige uitslag van deze wedstrijd is terug te vinden door hier te klikken.

Klik op Meer voor de foto’s.

meer

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht