Weer medaille voor Eszet

Op zondag 16 oktober waren de Swimkick en minioren aan de beurt voor het laatste nieuwe circuit dat door de KNZB was bedacht. Zij vertrokken met 5 zwemmers naar Melick. Zij namen 12 starts voor hun rekening waarbij 7x een persoonlijk record aangescherpt werd. Er werd ook een medaille mee naar huis genomen.

Sjoukje Suelmann was de winnares van deze bronzen medaille. Zij wist deze medaille te winnen na een zware race op de 200m wisselslag.

Mackenzie Peeters ging voor het eerst mee naar een wedstrijd. Zij mocht 2x aan de start verschijnen. Ze had veel concurrentie van verschillende leeftijden, maar ze zwom alsof ze al jaren ervaring had. Ze zwom de 25m vrije slag en de 25m schoolslag. Op deze afstanden werd ze met mooie tijden respectievelijk 5e en 6e. Een mooi resultaat voor een 1e wedstrijd.

Lucas Dieteren zwom de 100m vrije slag en de 50m schoolslag. Lucas krijgt ook dit jaar te maken met concurrentie van oudere jongens, maar hij ging hier heel goed mee om. Op de 100m vrije slag scherpte hij zijn 50m tijd én zijn 100m tijd aan en eindigde hij als 4e. Op de 50m schoolslag werd hij 6e.

Kelsey van Nistelrooy zwom 50m vrije slag en 50m rugcrawl. Op de 50m vrije slag wist ze een PR te zwemmen.

Jarno Winands had de laatste weken hard getraind en wilde dit graag laten zien. Op de 100m vrije slag zwom hij een super race. Hij verbeterde zijn PR met 2 seconden. Op de 100m rugcrawl zat een PR er net niet in. De 200m wisselslag ging echter wel super goed. Hier verbeterde hij zijn PR met maar liefst 10 seconden!

Zo zijn ook onze jongste zwemmers met hun nieuwe circuit gestart. Nu hebben we even rust voordat de volgende ronde van de competitie en ook van de circuits weer op de planning staan. We hopen hier weer veel mooie resultaten neer te zetten.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht