Wedstrijdploeg opent seizoen met uitstapje

Zaterdag 23 augustus werd het nieuwe zwemseizoen door de wedstrijdploeg geopend met het jaarlijkse uitstapje.¬†Omdat het zwemseizoen vol zit met wedstrijden en trainingen is het natuurlijk belangrijk om ook tussendoor samen lol te maken en wat gezelligs te doen. Daarom verzamelden we om 12u om te vertrekken naar een (alleen bij de organisatie bekende) locatie. In de auto’s werd volop gekletst over de vakantie avonturen en werden pogingen gedaan om te raden waar het uitstapje dit jaar naar toe zou gaan. Werd het Irrland? Karten? Laserschieten? Hoe dichter we in de buurt kwamen, hoe meer lampjes er gingen branden. We gingen naar Valdeludo in Echt.

In deze speeltuin konden de zwemmers hutten bouwen, met de kabelbaan naar de overkant, met het vlot enz. Onze zwemmers lieten zien dat het echte waterratten waren, want het vlot was het meest interessant. En het water waar je in kon belanden was nog interessanter. Kletsnatte kleren, wind en wat regen, niks was de zwemmers te veel. Er werd volop gespeeld en iedereen genoot.

Nadat iedereen zich had afgedroogd en droge kleren aan had gedaan was de middag al om en vertrokken we terug naar Swalmen om daar onze hongerige magen te vullen. Bij Martha stond ons eten net op tafel toen we binnen kwamen lopen. Perfecte timing! Er werd volop gesmikkeld en van de grote drukte en het vele gekletst gingen we over naar de stilte.

Om 18.30u stonden de ouders weer paraat om de kids op te halen en keerde iedereen weer huiswaarts om te douchen en bij te komen. Het was weer een gezellige dag en nu kunnen we weer volop aan het nieuwe seizoen gaan beginnen.

Klik hier voor de foto’s

meer

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht