Seizoensopening wedstrijdploeg

Op zaterdag 5 september vond de jaarlijkse seizoensopening plaats van de wedstrijdploeg. Na een training in de Roerdomp vertrokken we met auto’s naar een, voor de zwemmers, onbekende bestemming. In de auto’s werd volop geraden en na een kleine omweg kwamen we eindelijk in de buurt van…… Klein Zwitserland.

Allereerst vond er een gezamenlijke activiteit plaats om elkaar weer goed te leren kennen. De zwemmers werden in verschillende groepjes ingedeeld, zodat iedereen contact kon hebben met elkaar en ook de nieuwe zwemmers in het team hun teamgenoten beter konden leren kennen. Iedereen kreeg een golfclub en het midgetgolfen kon beginnen. Dit was toch nog niet zo makkelijk als dat het eruit zag, maar dat mocht de pret niet drukken.

Daarna was er tijd voor vermaak in het park. Er werd gerend, gespeeld, geschommeld, gesprongen en meer. Maar ondanks het slechte weer bewezen diverse zwemmers maar weer dat er echt zwemmersbloed door hun lijf gaat. Deze zwemmers zochten, in kleding of zwemkleding, het water op en trokken zich niks aan van kou of regen.

Nadat iedereen zich weer afgedroogd en warm aangekleed had vertrokken we om 18u richting Swalmen. Hier hadden de dames van friture Martha het eten weer voor ons klaar zodat we onze hongerige magen weer lekker konden vullen. Om 19u werd iedereen weer opgehaald konden we terugkijken op een gezellige, geslaagde dag.

Klik hier voor de foto’s van┬áhet uitje

meer

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht