Minioren Eszet aanwezig bij Clubmeet

Op zondag 8 november namen 6 minioren van Eszet deel aan de Minioren Clubmeet in Venray. Deze keer verschenen Lucas Dieteren, Nick Hendrickx, Kelsey van Nistelrooy, Gillian Sanders, Sjoukje Suelmann en Jarno Winands aan de start. Samen zorgden zij voor 11 nieuwe persoonlijke records en 8 top-10 klasseringen.

Lucas verscheen aan de start van de 50m vrije slag, schoolslag en rugcrawl. Op de schoolslag en rugcrawl deed Lucas hele goede zaken. Hij wist beide keren een mooie tijd neer te zetten als persoonlijk record. Op de vrije slag bleef Lucas net boven zijn oude tijd.

Nick mocht starten op de 100m vrije slag, wisselslag en 50m vlinderslag. De vlinderslag ging Nick het beste af. Hier zette hij een super mooie race neer en wist hij zijn persoonlijke record te verbeteren. De 100m vrije slag ging niet zo snel als gebruikelijk, maar Nick wist wel nog een 3e plek te veroveren. De wisselslag leverde door een verkeerd keerpunt helaas een diskwalificatie op.

Kelsey zwom de 100m vrije slag en de 50m schoolslag. Bij de vrije slag wist Kelsey na 50m sneller aan te tikken dan haar vorige 50m tijd. Ook na 100m wist zij een mooi persoonlijk record op de klok te krijgen. Op de schoolslag had ze helaas wat pech met haar zwembril, waardoor ze niet alles kon geven wat ze in huis had. Hierdoor bleef ze net boven haar PR.

Gillian zwom net zoals Lucas de 50m vrije slag, schoolslag en rugcrawl. De vrije slag en de schoolslag gingen Gillian erg goed af. Op beide afstanden wist Gillian zijn beste tijden weer verder aan te scherpen. Ook op de rugcrawl zwom hij een goede race, maar een PR zat er net niet in.

Sjoukje mocht starten op de 100m vrije slag en wisselslag. Daarnaast zwom ze ook de 50m schoolslag. Op de vrije slag deed Sjoukje hele goede zaken. Zowel op haar tussentijd na 50m als na 100m wist zij sneller aan te tikken dan voorheen. Bovendien dook Sjoukje hiermee ruim onder de 2 minuten grens. Helaas kreeg ook Sjoukje te maken met zwembrilperikelen, waardoor een PR op de wisselslag en de schoolslag er niet in zat.

Jarno Winands zwom ook de 100m vrije slag en wisselslag en daarnaast nog de 50m schoolslag. Op de 100m vrije slag zwom Jarno technisch heel netjes en verbeterde hij zijn tijd met 3 seconden. Op de schoolslag bleef Jarno helaas een seconde boven zijn PR. Als laatste was Jarno nog aan de beurt op de 100m wisselslag. Hier had Jarno goede concurrentie waar hij zich aan kon meten. Hij begon met een super goede vlinderslag. Hier legde hij een goede basis voor het vervolg van zijn race. Uiteindelijk wist hij zijn persoonlijk record met precies 10 seconden aan te scherpen en was dit de beste prestatie van het team deze middag.

Voor de volledige uitslag en exacte tijden klik hier.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht