Loterij Eszet 2012: Vanaf 1 september

“ESZET 75 jaar, op 19 mei 2012 hebben we daar als vereniging aandacht aan besteed. Ook sportief hebben we het afgelopen jaar goed aan de weg gewerkt: deelnames aan Limburgse en zelfs Nederlandse kampioenschappen met erg goede resulaten. Ondanks de perikelen die ons plagen en hebben geplaagd ziet Eszet nog steeds toekomst in de zwemsport. Gezien het enthousiasme van de leden en de nieuwe leden willen wij als club nog lang blijven bestaan. Dit alles in onmogelijk als we de zwemsport niet betaalbaar houden. Onze financiele aktie in de vorm van onze ESZET loterij draagt hieraan sterk bij.

Vandaar dat we in de eerste 2 weken van september weer op pad gaan om onze loten te gaan verkopen . Vanaf 1 september kunnen de loten worden verkocht. 14 dagen lang kunnen de leden aankloppen om de loten te verkopen. 1 euro als steun: voor U als koper een kans op een grote geldprijs, voor ESZET een belangrijke bijdrage in onze exploitatie. De winnende nummers worden 30 september getrokken en gepubliceerd in ’t Zjweamke . Vanaf die datum kan onder overlegging van het winnende lot, de prijs worden afgehaald. (wel graag vtv even bellen).

Als lid, kaderlid en ouder van een lid, kun je deelnemen aan de “avondverkoop” zoals we deze ieder jaar organiseren: je gaat met je groep gezamelijk op pad om SAMEN zo veel mogelijk loten voor de vereniging te kopen. Je haalt de loten bij de secretaris op, je krijgt een route en gaat aan de gang. In 2-3 uur probeer je zoveel mogelijk loten te verkopen en daarna lever je het geld (met eventueel onverkochte loten) weer bij de secretaris in.
We kunnen niet zonder zo’n aktie, dus plan in en doe mee. Het is overigens best wel leuk om dit gezamelijk te doen. Ben je een jeugdlid (jonger als 16 jaar) dan ga je samen met een kaderlid of een van je ouders op pad.

Gaan we hetzelfde resultaat of beter realiseren als vorige jaren? Ga mee en draag je steentje bij.”

Namens bestuur ESZET,

Ger Julicher

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht