Limburgse kampioenschappen en kampeerinstuif

In het weekend van 8-9 en 10 juni vond in Swalmen op het kampeerterrein van zwembad de Bosberg de jaarlijkse kampeerinstuif plaats. Samen met de zwemverenigingen uit Weert, Reuver en Hoeven (Noord-Brabant) werd weer een gezellig weekend doorgebracht vol met sport, spel en ontspanning. Dit hele weekend werd geregeld door een zeer gemotiveerde kampstaf die met veel energie een geweldig programma hebben verzorgd voor alle deelnemers. We mochten genieten van mooi weer, warm kampvuur en korte nachten.

Enkele zwemmers van Eszet moesten dit geweldige kamp tussendoor even verlaten, omdat zij mochten deelnemen aan de Limburgse kampioenschappen. Jim Ketelings, Aniek Ketelings en Gwenn Wouters brachten alle drie hun weekend op kamp door. Zij reisden tussendoor af naar Hoensbroek om daar ook nog te strijden om de medailles en tijdsverbeteringen. En ondanks de inspanningen op kamp, wisten zij ook in Hoensbroek nog te presteren.  Gwenn mocht één keer starten en wel op de 100m vrije slag. Zij wist hier haar tijd te verbeteren, maar helaas werd zij gediskwalificeerd op haar start. Aniek mocht vier keer starten. Zij kwam erg dicht in de buurt van haar persoonlijke records. Ze behaalde hier uiteindelijk drie keer een 8e plaats en één keer een 12e plaats mee. Jim was echter compleet onvermoeibaar. Hij mocht vijf keer aan de start verschijnen. Tijdens deze starts wist hij zich twee keer tot kampioen te kronen. Op beide afstanden wist hij ook nog een persoonlijk record te zwemmen! Daarnaast behaalde hij ook nog een 2e, 3e en 4e plaats. Jim nam tijdens dit vermoeiende weekend dus 4 medailles mee terug naar Swalmen.

Lissa van de Beek was niet aanwezig op kamp, maar had wel al een vermoeiend schoolkamp achter de rug. Toch nam zij in het weekend ook deel aan de Limburgse kampioenschappen. Ook zij wist knappe prestaties neer te zetten. Ze behaalde een 5e plek en een 12e plek. Ze wist haar persoonlijk record op de 100m vrije slag met maar liefst 4 seconden te verbeteren!

U leest dus goed dat ook tijdens vermoeiende weekenden, de zwemmers van Eszet nog steeds prestaties weten te leveren!

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht