Geslaagde clinic wedstrijdgroep

De zwemclinic vandaag, 5 janauri 2013, was zeer speciaal. Niet alleen werd deze gegeven door topsporter Jasper van Mierlo (zie ook jaspervanmierlo.nl), maar werd ook Marieke Michels op de voorgrond gezet en speciaal bedankt voor al haar werkzaamheden. Marieke altijd op de achtergrond en nu ook eens op de voorgrond. Marieke, nogmaals uit de grond van ons hart, je hebt het verdiend. Dit alles werd gefilmd door TvEllef. Naar verwachting wordt dit maandag 7 januari na het nieuws van 18:00 uur uitgezonden.

De clinic gegeven door Jasper van Mierlo, zijn vader en de broer van Jasper startte met techniek oefeningen. De start, de onderwaterfase en het keerpunt. Ook gaf Jasper aandacht aan zijn bekende vrije slag techniek die hij als één van de weinigen beoefent met de zogenaamde ‘molenwiekslag’. Niet alleen de zwemmers en zwemsters werden geinstrueerd, maar ook de ouders kregen veel informatie over een topsporter als Jasper.

Jasper van Mierlo een sprintkanon, liet zelf ook zien hoe het moest. Iedereen stond met open mond te kijken, wat een geweld in het water.

De dames langs de kant konden ook wel waarderen dat hij zijn zwemkunsten liet zien. Een spierbundel, waar menigeen jaloers op kan zijn. Jasper heeft volgens mij wel een aantal fans erbij gekregen.

Afgesloten werd met een landtraining, waarna iedereen natuurlijk de handetekening kon krijgen en op de foto kon.

Een zeer geslaagde middag. Jasper bedankt.

Jasper veel succes on the road to Rio en we volgen je.

De video met de mooiste beelden gemaakt door Wendy vind je op  http://youtu.be/lMNCQk0slfk.

De film gemaakt door TvEllef is hier terug te vinden: http://www.youtube.com/watch?v=FKyDS9dMdDo

Klik op Meer voor de foto’s.

meer

1 reactie tot “Geslaagde clinic wedstrijdgroep”

  1. Ger Julicher schreef:

    Wat een geweldige happening afgelopen zaterdag. Als kijker had ik er plezier aan, ik denk als deelnemer nog meer. Zeker voor herhaling vatbaar. Geniet, maar pas het geleerde ook toe. Enne Marieke: wat is het leuk jou zo eens bezig te zien: voortreffelijk.

Geef een reactie

Bericht