Clubkampioenschappen en feestavond

Op zondag 21 juni werden samen met zwemvereniging R.O.B. de clubkampioenschappen 2015 georganiseerd. Door de samenwerking met een andere ploeg te zoeken zouden de gezwommen tijden officieel meetellen als PR én zouden we spannendere races kunnen zwemmen, omdat er meer tegenstand was. De uitslag telde voor iedere ploeg uiteindelijk wel apart.

De races werden inderdaad heel erg spannend! De zwemmers van Eszet en R.O.B. waren aan elkaar gewaagd, waardoor menig PR verbeterd werd en de verschillen tussen de zwemmers erg klein waren. Hierdoor bleef het spannend welke zwemmers in hun categorie tot clubkampioen gekroond zouden worden. Om in aanmerking te komen voor dit clubkampioenschap was een diskwalificatie niet toegestaan. Daarnaast werden alle gezwommen tijden bij elkaar opgeteld. Iedere seconde werd omgezet in een punt. De zwemmer met de minste punten (en dus de snelste tijden) werd clubkampioen in zijn/haar categorie.

Naast de top 3 per categorie werd ook een top 3 van de club uitgeroepen. Om de kansen voor alle zwemmers even groot te maken werd er een omrekensleutel gebruikt, waardoor iedere zwemmer, jongen of meisje, jong of oud, even veel kans had om clubkampioen te worden. Wie hier gewonnen had bleef ook een raadsel.

Tijdens een heel gezellige feestavond, die gehouden werd op vrijdag 26 juni, vond ook de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen plaats. De uitslag zag er als volgt uit:

Categorie 1:

1e plaats: Gillian Sanders

2e plaats: Lucas Dieteren

Categorie 2:

1e plaats: Jarno Winands

2e plaats: Sjoukje Suelmann

3e plaats: Kelsey van Nistelrooy

Categorie 3:

1e plaats: Kyle Sanders

2e plaats: Nick Hendrickx

3e plaats: Isa van Loon

Categorie 4:

1e plaats: Ian Sanders

2e plaats: Daphne Broen

3e plaats: Tim van Loon

4e plaats: Joyce Hawinkels

5e plaats: Jill Winands

Categorie 5:

1e plaats: Gwenn Wouters

2e plaats: Nick van Mölken

Categorie 6:

Helaas geen winnaars

Categorie 7:

1e plaats: Leonie Lennards

2e plaats: Roy Beurskens

3e plaats: Chantal Schrijnewerkers

Overall kampioenschap:

1e plaats: Daphne Broen

2e plaats: Ian Sanders

3e plaats: Leonie Lennards

 

Voor de clubkampioenschappen was het ook mogelijk om je op te geven voor een ouder-kind race. Helaas was er dit jaar maar 1 aanmelding, waardoor familie van Loon tijdens de feestavond nog bedankt werd.

Ook werden er nog enkele foto’s gemaakt met de nieuwe shirts, zodat ook enkele sponsoren mee op de foto konden gaan.

Voor alle gezwommen tijden en uitslagen klik hier.

Klik hier voor de foto’s van feestavond en de podiumfoto’s

meer

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Bericht