Eszet stijgt op ranglijst

Op zondag 12 februari moest de wedstrijdploeg naar Nederweert om het 3e deel van de verenigingscompetitie te zwemmen. Na de 1e wedstrijd stond Eszet in de degradatiezonde. Na de 2e wedstrijd klommen ze 2 plaatsen omhoog en kwamen ze uit de degradatiezone. Na deze 3e ronde is het team zelfs 3 plaatsen geklommen en staat het op een mooie 10e plek, met nog maar 1 competitieronde in het thuisbad te gaan!

Voor deze prestatie was onder andere onze nieuwe zwemster Laurien verantwoordelijk. Door ons team te komen versterken met mooie prestaties en meteen 2 PR’s, werden meteen mooie punten binnen gehaald.

Tim en Jarno deden met 2 eerste plaatsen ook mooie zaken voor ons klassement. Ook Daphne, Gina, Nick en Samantha wisten de hoogste trede van het podium te bereiken. De beide dames estafetteteams deden het erg goed op de 4x50m wisselslag. Het eerste team, bestaande uit Michelle, Gina, Daphne en Leonie behaalde een eerst eplaats. Het tweede team, bestaande uit Samantha, Chantal, Jill en Gwenn behaalde een 3e plaats.

PR’s waren er ook nog voor Nick, Leonie, Isa, Tom, Gillian, Kyle, Samantha, Michelle, Sjoukje, Sanne, Jarno en Jill.

Dit team heeft samen een mooie prestatie geleverd en is niet meer van plan om in de degradatiezone terecht te komen. De verschillen zijn wel nog klein, dus er zal ook tijdens de laatste wedstrijd op 12 maart nog hard gestreden moeten worden. Gelukkig mogen we dit doen in ons eigen thuisbad. Komt u ook kijken in de Roerdomp?

Bekijk de volledige uitslag van deze wedstrijd hier.